Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.zomooi-huidsalon.nl/templates/zomooi/functions.php on line 183

Visagie

Visagie is een verzamelnaam voor alle soorten make-up die je kunt toepassen op iemand. Zo heb je een smokey-eye, bruidsmake-up, natural make-up, foto make-up, catwalk make-up en ga zo maar door. 
Wanneer je make-up aanbrengt is het ontzettend belangrijk dat je goed weet wat voor kleuren er bij je gezicht passen en op wat voor manier je het beste de make-up kunt aanbrengen.

Het aanbrengen van make-up ziet er makkelijk uit, maar er komt ontzettend veel bij kijken, want iedereen heeft een ander gezichtsvorm, andere vorm ogen, andere vorm lippen en een andere huidskleur.
In de visagie zijn er een aantal richtlijnen die bij elke make-up wordt toegepast. Zo haal je bij elk persoon de sterkste punten naar voren en de wat zwakkere punten breng je juist op de achtergrond.

Omdat visagie mij zo erg boeit, heb ik me hier ook in gespecialiseerd en heb ik hier dus ook mijn diploma in behaald tot visagist/make-up artist. Ik help je daarom graag bij het vinden van de juiste make-up en daarbij ook met het aanbrengen op de juiste manier van de make-up, zodat al je sterke punten worden geaccentueerd.

Kleuranalyse en make-up advies €40,-
Hierbij krijg je een kleuren analyse om te kijken welke kleuren het mooiste tot zijn recht komen bij jou huid, na het uitzoeken hiervan geef ik een persoonlijk make-upadvies met daarbij tips over hoe je iets het beste kunt aanbrengen. Ik zal het voor doen, waarna je het zelf mag proberen.

Avondmake-up of Dagmake-up €17,-
Heb je een leuk feestje, een bijzondere gelegenheid of misschien wel een romantische avond? Dan zal ik een make-up aanbrengen die de hele avond of dag zal blijven zitten en waar u veel plezier van zult hebben.

Fotoshootmake-up (alleen op afspraak en in overleg) €25 excl. eventuele reiskosten
Heb je ergens een fotoshoot en wil je graag je make-up overlaten aan een visagist?
Ik doe dit graag voor je, geen enkel thema is te gek voor mij!
Wel moet dit van te voren afgesproken zijn en overlegt wat het thema bij de shoot zal zijn.

Bruidsmake-up €58
Onder bruidsmake-up valt een proefmake-up en de make-up op de dag zelf.
We zullen in overleg gaan kijken wat het mooiste is bij de jurk en welke kleuren we gaan gebruiken.

Bruidsarrangement €110,-
Onder het bruidsarrangement vallen verschillende onderdelen, zodat je er perfect uit ziet op de dag van de trouwerij! Twee weken voor de grote dag krijg je een uitgebreide schoonheidsbehandeling van 45 minuten en de proefmake-up. Op de dag zelf krijg je een mini manicure om de nagels er nog even tip top uit te laten zien en zal ik de bruidsmake-up aanbrengen. (Alles wordt natuurlijk in overleg gedaan
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Adresgegevens

ZoMooi Huidsalon
Tel: 0615535257

Weverswal 3a
9243 JL Bakkeveen

Hunze 191
9204 BM Drachten

Lid van de Anbos
KvK-nummer: 60147989
Btw-nummer: NL204654610B01

Vul onderstaand formulier in voor een routebeschrijving naar Huidsalon ZoMooi


Schipper-Webdesign, 2014