Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.zomooi-huidsalon.nl/templates/zomooi/functions.php on line 183

Acne

Iedereen weet wat het is, maar niet iedereen weet hoe het is als je hier last van hebt. Het kan namelijk je leven even op de kop zetten! Van schaamte voor hun uiterlijk, tot veel pijn in het gezicht door ontstekingen.

Wanneer er weer eens een pukkel zit, wil je die zo snel mogelijk weer weg hebben door uit te knijpen. Vaak heeft dit grote gevolgen zoals ontstekingen en wondjes die slecht helen waardoor er een litteken achter blijft! Dit komt omdat er thuis vaak heel slecht gedesinfecteerd wordt en omdat er een verkeerde techniek toegepast wordt bij het uitknijpen.

Wanneer iemand erg last heeft van acne, ga je al snel naar de huisarts voor medicatie, maar zelf ben ik hier niet meteen een voorstander van.
De medicatie bij de huisarts is zo ontzettend sterk, de acne gaat er uiteindelijk mee weg, maar je krijgt met hele andere dingen te maken dan.
Je weerstand verminderd, extreem uitgedroogde lippen en gezicht en zelfs depressieve gevoelens zijn bijwerkingen die veel voorkomen!

Ik ben er van overtuigd dat je met de goede behandeligen en huidverzorging al een heel eind komt, zonder dat je medicatie hoeft te gebruiken.
Ik wil je hier graag bij helpen!
Omdat ik sta ingeschreven bij de anbos en gespecialiseerd ben in acne, is het bij sommige zorgverzekeringen zo dat je een gedeelte of alles van de behandelingen vergoed kunt krijgen.

Vraag hiernaar bij je zorgverzekering!
En maak snel een afspraak bij mij voor een intake!

Intake + 1 acne behandeling €55,-
Wanneer je veel last hebt van acne, raad ik je een kuur aan, omdat dit het beste resultaat zal bieden.
  • Uitgebreide intake en huidanalyse.
  • Oppervlakte reiniging
  • Peeling
  • Verwijderen van onzuiverheden
  • Verkoelend en kalmerend masker
  • Dag creme

Intake + acne kuur 6 behandelingen € 275,-
Bij een kuur voor acne, zullen we in een intake gesprek bespreken wat de mogelijkheden en verwachtingen zijn. Daarna zullen de eerste behandelingen bestaan uit het geven van een diep reinigende peeling. Verdere behandelingen zullen bestaan uit een diepte reiniging met lijnzaad en stomen!
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Adresgegevens

ZoMooi Huidsalon
Tel: 0615535257

Weverswal 3a
9243 JL Bakkeveen

Hunze 191
9204 BM Drachten

Lid van de Anbos
KvK-nummer: 60147989
Btw-nummer: NL204654610B01

Vul onderstaand formulier in voor een routebeschrijving naar Huidsalon ZoMooi


Schipper-Webdesign, 2014