Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.zomooi-huidsalon.nl/templates/zomooi/functions.php on line 183

Pedicure

Voeten worden snel vergeten! Ze worden vaak lekker warm verpakt in sokken en daaroverheen nog een schoenen.
Wanneer het lekkere weer er dan aan komt in de lente en zomer, willen mensen weer op slippers gaan lopen en komen er dan vaak achter dat hun voeten er niet meer zo heel netjes bij staan.

Dit komt voornamelijk omdat ze in de herfst en winter niet veel frisse lucht krijgen en te weinig ruimte hebben om te ademen en herstellen. Het is daarom erg belangrijk om ook je voeten te betrekken bij je verzorging! Nagels knippen en vijlen om ingegroeide nagels te voorkomen, nagelriemen verwijderen en kleine velletjes rond de nagels om zo een gezonde nagel te laten groeien en de nagels een frisse uitstraling te geven. Een mooie nagellak of gellak maakt de nagel dan helemaal af!

Als laatst is het dan nog belangrijk om ook de huid van de voeten goed te verzorgen, lekker masseren met een hydraterende crème of olie, om de doorbloeding goed te stimuleren, zodat je zo weinig mogelijk last krijgt van ongemakken rond de voeten. Dit kan inhouden vocht vasthouden, wintervoeten door een slechte doorbloeding of pijnlijke/stijve voeten. Om deze ongemakken te voorkomen hebben wij nu ook de keuze uit pedicure behandelingen.

Mini Pedicure €15,- 
Nagels knippen, nagels vijlen, nagel riemen verzorgen, mooie nagellak aangebracht op de nagels, afsluitende voetverzorging!

 

Uitgebreide Pedicure €25,-
Warm voeten badje met badzout, nagels knippen, nagels vijlen, nagel riemen verzorgen,voet massage, mooie nagellak aangebracht op de nagels, afsluitende voetverzorging!

 

* I.p.v. Nagellak de nagels lakken met een Gellak naar keuze  €10,- extra
(Deze zal langer blijven zitten dan gewone nagellak, ongeveer 3 tot 4 week)
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Adresgegevens

ZoMooi Huidsalon
Tel: 0615535257

Weverswal 3a
9243 JL Bakkeveen

Hunze 191
9204 BM Drachten

Lid van de Anbos
KvK-nummer: 60147989
Btw-nummer: NL204654610B01

Vul onderstaand formulier in voor een routebeschrijving naar Huidsalon ZoMooi


Schipper-Webdesign, 2014