Over Naomi

Hallo, ik ben Naomi Witte.

Toen ik de kans kreeg om in Bakkeveen bij Greatz Hair een schoonheidssalon te beginnen heb ik die met beide handen aangenomen, omdat me dit een ontzettend leuke ervaring lijkt!

In 2012 heb ik mijn diploma behaald tot allround schoonheidsspecialist. Hierbij ben ik gespecialiseerd in Acnebehandelingen en Shiatsutherapie. Ik vind het ontzettend dankbaar om mensen te helpen die last hebben van een huidprobleem, zodat ze na één of meerdere behandeling de deur uit gaan met een stralende lach!

Na deze opleiding ben ik verder gaan studeren in Amsterdam en heb ik in 2013 mijn diploma behaald tot Visagist/Make-up artist! Dit omdat het een grote passie van mij is. Je kan met make-up zoveel mooie en gekke dingen doen!
Iemands sterke punten kan je laten opvallen en iemands zwakkere punten kun je op de achergrond houden door make-up! Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen met het uitzoeken welke make-up het beste bij die persoon past!
Sinds 2016 ben ik ook in het bezit van een Diploma voor Permanente make-up!
Dit breng ik aan  op een hairstroke techniek genaamd microblading!

Kortom uiterlijke verzorging is iets wat me altijd heeft geboeid in verschillende opzichten. Ik blijf ook leren en uitbreiden met specialisaties om tot nog meer kennis te komen!

Dus maak snel een afspraak zodat we kennis kunnen maken en een behandeling kunnen zoeken die bij jou past!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Adresgegevens

ZoMooi Huidsalon
Tel: 0615535257

Weverswal 3a
9243 JL Bakkeveen

Hunze 191
9204 BM Drachten

Lid van de Anbos
KvK-nummer: 60147989
Btw-nummer: NL204654610B01

Vul onderstaand formulier in voor een routebeschrijving naar Huidsalon ZoMooi


Schipper-Webdesign, 2014